ВІДБУЛИСЬ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ У ПРОЕКТІ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

30.03.2018 16:19

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.05.2011 №555, Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290, виконавчий комітет Таращанської міської ради повідомляє про завершення процедури по оприлюдненню та  громадському обговоренню проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу в межах вулиць Богдана Хмельницького, Сікевича Володимира, Героїв Чорнобиля, Володимира Великого в м. Тараща Таращанського району Київської області».

     Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій та зауважень громадськості щодо вказаного проекту містобудівної документації розміщено у номері газети «Таращанський край» від 23.02.2018 р. №8 (11227).

     Оприлюднення проекту містобудівної документації здійснювалося шляхом ознайомлення громадян в адміністративному приміщенні Таращанської міської ради за адресою: вул. Шевченка,7 м. Тараща, Київської області.

       За період з 23.02.2018 по 23.03.2018 до виконавчого комітету Таращанської міської ради пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації не надходило.

   Під час проведення інформаційних заходів у вигляді громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні вказаного проекту  26.03.2018 року зауважень та пропозицій не отримано.              
 Процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу в межах вулиць Богдана Хмельницького, Сікевича Володимира, Героїв Чорнобиля, Володимира Великого в м. Тараща Таращанського району Київської області» завершено 26.03.2018