В центрі уваги - благоустрій території міста

26.03.2019 11:52

      21 березня відбулося засідання  виконавчого комітету Таращанської міської ради  під головуванням міського голови Велієва В.В. У роботі взяли участь 8 членів виконавчого комітету Таращанської міської ради із 13 осіб загального складу.

    До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 13 питань.

Особлива увага приділялась організації благоустрою території міста, прийнято рішення «Про проведення весняного двомісячника благоустрою м. Тараща» та «Про закріплення центральних вулиць, парків, клумб, скверів, майданів, братських могил і пам’ятників за підприємствами, організаціями та комерційними структурами м. Тараща». Вирішено провести весняний двомісячник благоустрою міста з 18 березня по 18 травня 2019 року. А також закріплені відповідні території для виконання благоустрійних робіт та заходи з благоустрою за керівниками підприємств, організацій та комерційних структур, які впроваджують свою діяльність на території м. Тараща. В рамках проведення благоустрою міста прийнято рішення «Про погодження проведення благоустрійних робіт на частині вулиці Вернигори від №16 до №18 КП «Таращаблагоустрій» та надано дозвіл на порушення об’єктів благоустрою.

    З метою контролю утримання зелених насаджень, розглянуто питання та прийнято рішення «Про видалення аварійних та сухостійних дерев на території м. Тараща».  

Відповідно до міської комплексної Програми «Турбота» на 2019 рік виділені кошти для виплати нецільових  матеріальних допомог одинадцяти тяжкохворим мешканцям міста, одноразових матеріальних допомог семи військовослужбовцям, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.

    З метою гідного вшанування подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні, посилення соціального захисту ветеранів війни, сімей загиблих, а також утвердження патріотизму та національної гідності, шанобливого ставлення до старшого покоління прийнято рішення «Про відзначення в місті Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні».

    В рамках виконання міської комплексної програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей на 2019 рік виконавчий комітет зосередив увагу щодо стану виховання та утримання дітей в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах. З метою соціального захисту прав дітей сиріт з числа тимчасово переміщених осіб, прийнято рішення про постановку на квартирний облік дитини-сироти Б.

Також, на даному засіданні, членами виконавчого комітету були прийняті рішення: «Про постановку на квартирний облік громадян м. Тараща», «Про результати проведення комплексного пожежно-профілактичного відпрацювання м. Тараща Київської області», про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна, про надання дозволів на підключення до централізованої мережі водопостачання та каналізаційної мережі.

    На сам кінець засідання виконавчого комітету затверджено план роботи виконавчого комітету на ІІ квартал 2019 року.