ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури

24.06.2017 15:41

Виконавчий комітет Таращанської міської ради просить надрукувати у номері газети від 24.06.2017 року оголошення наступного змісту:

«ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у детальному плані території в межах кварталу вулиць Богдана Хмельницького, Паркова та Героїв Чорнобиля в місті Тараща Київської області для обґрунтування реконструкції житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями по вулиці Богдана Хмельницького,4 з містобудівними умовами та обмеженнями.

Детальний план території в межах кварталу вулиць Богдана Хмельницького, Паркова та Героїв Чорнобиля в місті Тараща Київської області для обґрунтування реконструкції житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями по вулиці Богдана Хмельницького,4 з містобудівними умовами та обмеженнями виконується відповідно Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Детальний план території в межах заданих вулиць – містобудівна документація, яка призвана уточнити і розвинути основні архітектурно-планувальні рішення, заявлені генеральним планом міста. Проект виконаний на основі діючого Генерального плану м.Тараща.

Замовником проекту виступає виконавчий комітет Таращанської міської ради. Розробник проекту – ТОВ «ПРОЕКТНО-МОНТАЖНА КОМПАНІЯ-17. Проект виконується на підставі рішення сесії Таращанської міської ради №292-22-VII від 24.01.2017р.

Детально ознайомитися з детальним планом території в межах кварталу вулиць Богдана Хмельницького, Паркова та Героїв Чорнобиля в місті Тараща Київської області для обґрунтування реконструкції житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями по вулиці Богдана Хмельницького,4 з містобудівними умовами та обмеженнями можливо в приміщенні міської ради за адресою: вул.Шевченка,7, м.Тараща, Київської області 09500 в місячний термін з дня опублікування даного повідомлення.

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій: землевпорядник міської ради  Семилітко В.А. , спеціаліст виконкому  Задніпряна Н.В.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подаються до 24.07.2017р.

А також повідомляємо, що 25.07.2017 року о 14 годині в приміщенні Таращанської міської ради вул. Шевченка,7(другий поверх, сесійна зала) відбудуться громадські слухання щодо обговорення детального плану території в межах кварталу вулиць Богдана Хмельницького, Паркова та Героїв Чорнобиля в місті Тараща Київської області для обґрунтування реконструкції житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями по вулиці Богдана Хмельницького,4 з містобудівними умовами та обмеженнями.

Для участі в громадських слуханнях запрошуємо жителів м. Тараща, депутатів Таращанської міської ради, голів вуличних комітетів, керівників підприємств, установ та організацій.»