ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту містобудівної документації

23.02.2018 09:17

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу в межах вулиць Богдана Хмельницького, Сікевича Володимира, Героїв Чорнобиля, Володимира Великого в м. Тараща, Таращанського району, Київської області».

   На виконання рішення сесії Таращанської міської ради №468-32-VII від 21.11.2017 року «Про розробку детального плану території кварталу в межах вулиць Богдана Хмельницького, Сікевича Володимира, Героїв Чорнобиля, Володимира Великого для обґрунтування будівництва культової будівлі Залу Царства Свідків Єгови по вул. Героїв Чорнобиля,47 з містобудівними умовами та обмеженнями», відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» з метою урахування громадських і приватних інтересів при плануванні і забудові території міста Тараща Київської області з  23.02.2018 року оприлюднюються матеріали проекту «Детальний план території кварталу в межах вулиць Богдана Хмельницького, Сікевича Володимира, Героїв Чорнобиля, Володимира Великого в м. Тараща, Таращанського району, Київської області».

  Замовником проекту виступає виконавчий комітет Таращанської міської ради. Розробник проекту – архітектор Глухенький О.М..

  Відповідальні особи за організацію розгляду пропозицій: землевпорядник міської ради  Семилітко В.А. , спеціаліст виконкому  Задніпряна Н.В.

  Мета проекту містобудівної документації: визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки в межах населеного пункту з метою розміщення об’єкта будівництва; визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки. Проект виконаний на основі чинного Генерального плану м.Тараща.

  З текстовою та графічною частинами проекту «Детальний план території кварталу в межах вулиць Богдана Хмельницького, Сікевича Володимира, Героїв Чорнобиля, Володимира Великого в м. Тараща, Таращанського району, Київської області» можна ознайомитись з 23.02.2018 року до 23.03.2018 року у виконавчому комітеті Таращанської міської ради за адресою: Київська область, м. Тараща, вул. Шевченка, 7.

   Відповідно до частини шостої статті 21 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції що надійшли після встановленого строку залишаться без розгляду.

   В громадських слуханнях можуть прийняти участь: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

   Пропозиції та зауваження слід подавати до виконавчого комітету Таращанської міської ради за адресою: Київська область, м. Тараща, вул. Шевченка,7, тел. (04566) 5-23-47; (04566) 5-37-85 .

Терміни подання пропозицій: з 23.02.2018 року до 23.03.2018 року. Строк завершення розгляду пропозицій: 23.03.2018 року.

  Заплановані інформаційні заходи у вигляді громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу в межах вулиць Богдана Хмельницького, Сікевича Володимира, Героїв Чорнобиля, Володимира Великого в м. Тараща, Таращанського району, Київської області», які будуть проведені 26.03.2018 року о 14.00 годині в приміщенні Таращанської міської ради вул. Шевченка,7(другий поверх, сесійна зала).

  Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень, які подаються під час проведення громадських слухань, а саме до 23 березня 2018 року включно.