День фізичної культури і спорту!!!

11.09.2017 10:07

9 вересня 2017 року відбулося святкування Дня фізичної культури і спорту. В заході взяли участь міський голова Велієв Валерій Веліжанович та  в.о. голови Таращанської  райдержадміністрації Шостак Юрій Вікторович.

Урочиста частина відбулася на території міського стадіону «Колос», під час якої відбулося відкриття сучасного футбольного майданчика зі штучним покриттям та спортивної площадки з тренажерами.

Вітаючи зі святом спорту Валерій Велієв подякував в першу чергу заступнику голови обласної ради Стариченку Миколі Анатолійовичу і всім тим, хто сприяв створенню умов для занять фізичною культурою і спортом для міських жителів та мешканців району.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, популяризацію здорового способу життя, Валерій Велієв вручив Почесні грамоти.

Мер міста разом з в.о. голови Таращанської  райдержадміністрації Юрієм Шостаком та помічником депутата Київської обласної ради Миколи Стариченка  урочисто перерізали стрічку на поле з міні - футболу. Після перерізання стрічки право першого удару надалося ветерану футболу району Володимиру Кабчуку та вихованцю Таращанської ДЮСШ Антону Приходьку.

З нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту учасників події також привітали: радник голови комісії Верховної Ради України з питань фізичної культури , молоді та туризму Олександр Канюра, помічник депутата Київської обласної ради Миколи  Стариченка  Руслан Лисенко,  представники Київської обласної федерації футболу: Леонід П’ята та Ігор Ковалевич, голова Таращанської районної федерації футболу Ігор Брижатий.

Також почесні гості подарувавли спортивній спільноті міста та району футбольні м’ячі.

Після урочистого відкриття на новому майданчику відбулися товариські зустрічі з футболу між дитячими командами Таращанської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та Таращанським НВК "Гімназія "Ерудит" - ЗОШ І ступеня" ; ветеранами футболу Таращанського району та ветеранами футболу м. Тараща.