Засідання виконавчого комітету

30.01.2019 15:01

У фокусі чергового засідання виконавчого комітету

 

24 січня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради під головуванням міського голови Велієва В.В. У роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету Таращанської міської ради із 13 осіб загального складу.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 17 питань, з них основні :

  • розгляд звіту про виконання міського бюджету за 2018 рік;
  • розгляд звіту соціально-економічного та культурного розвитку м. Тараща за 2018 рік та плану соціально-економічного та культурного розвитку м. Тараща на 2019 рік;
  • виконання показників фінансових планів комунальних підприємств Таращанської міської ради за 2018 рік та затвердження фінансових планів комунальних підприємств Таращанської міської ради на 2019 рік;
  • скориговано тарифи на водопостачання та водовідведення для ІІ та ІІІ груп споживачів;
  • визначений перелік об’єктів, видів безоплатних громадських робіт, суспільно корисних робіт та підприємств м. Тараща для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у виді цих робіт.
  • надано дозволи на обрізання(зрізання) аварійних, фаутних та сухостійних дерев.;
  • поставлено на квартирну чергу двоє мешканців міста та один знятий з квартирної черги у зв’язку із покращенням житлових умов(придбання квартири).

    Відповідно до міської комплексної Програми «Турбота» на 2019 рік виділені кошти для виплати нецільових  матеріальних допомог сімнадцятьом тяжкохворим мешканцям міста та вісімнадцять матеріальних допомог учасникам антитерористичної операції.

    Також, на даному засіданні, членами виконавчого комітету було прийняте рішення щодо присвоєння поштової адреси чотирьом новозбудованим об’єктам нерухомого майна.

На сам кінець засідання виконавчого комітету розглянуто питання стану роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Таращанської міської ради за 2018 рік.