ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта проекту рішення виконавчого комітету Таращанської міської ради « Про затвердження нормативів для одиниці створеної потужності об’єкта будівництва міста Тараща на ІІ півріччя 2018 року».

25.05.2018 13:03

На виконання ст. 9 та керуючись ст.. 35 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст. 15. Закону України  «Про доступ до публічної інформації» розроблений проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження нормативів для одиниці створеної потужності об’єкта будівництва міста Тараща на ІІ півріччя 2018 року».

 Цим документом пропонується затвердити нормативи для одиниці створеної потужності об’єкта будівництва міста Тараща, згідно прогнозованих середньомісячних показників опосередкованої вартості спорудження об’єктів за регіонами України та середньою вартістю згідно з актами готовності та деклараціями на об’єкти містобудування міста Тараща.

            Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовій формі протягом місяця з дати оприлюднення вищезазначеного проекту регуляторного акту проекту рішення за адресою:

  • Виконавчий комітет Таращанської міської ради

09500, Київська область, м. Тараща, вул. Шевченка,7, тел.. 5-23-47; факс 5-38-30,електронна адреса: mrtar@ukr.net

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу буде опубліковано на офіційному сайті Таращанської міської ради https://tarashcha-mr.webnode.com.ua (розділ «Регуляторна політика»).